Om oss

Unikapresenter.se är butiken med unika presenter och gåvor som du själv anpassar utifrån dina önskemål och behov med till exempel val av; material, form, färg, namn, text, födelsetal, träslag och så vidare.

Utbudet består idag av bland annat; namnskyltar,  namntavlor, namnpussel/ pussel,  födelsetavlor, unika grytunderlägg, nyckelringar, produkter med mumin-tema, men även anpassade moderna inredningsartiklar till barnrummet och skyltar samt halsband till katt och hund. Allt noga tillverkat för hand, lokalt i Sverige av vår samarbetspartner Varberg Laser.

Vi erbjuder personifierade presenter, gåvor och inredning  när den som är bäst helt enkelt, perfekt till; den som har allt, babyshowern, dopet, studenten, födelsedagen, som en unik och annorlunda julklapp, påskpresent, alla-hjärtansdag-gåva, morsdag-present, farsdagpresent och andra tillfällen som är värda att fira. Eller bara till dig själv för att du vill!

Varmt välkomna till oss <3 

 

Vill du veta mer skicka ett mail till info@unikapresenter.se

Födelsetavla exklusiv säljs av unikapresenter.se perfekt till hemmet.

Utforska vårt utbud här!

Vår vision

Vår vision på unikapresenter.se är att erbjuda unika presenter och inredning med personlig touch inom många olika om segment. Vi vill med vårt utbud av presenter, gåvor, inredning, pussel, leksaker, hund- och kattillbehör och köksartiklar,  ljuslyktor, skapa en känsla av unikhet, glädje och personlighet.

Varför skapades unikapresenter.se?

Vi hade själva svårt att hitta passande presenter, gåvor och inredning till specifika ändamål som student,  babyshowern, dopet, namngivningsfesten, 50-årsdagen, 60-årsdagen, 70-årsdagen, 80-årsdagen och presenter till den ”som har allt”.

1

Antal sålda produkter