Frakt/ leverans

Så fort vi mottagit din order, specialtillverkas din produkt för hand hos vår samarbetspartner Varberg Laser i Sverige. Samtliga ordrar skickas så fort som möjligt, inom 7 vardagar. Vid särskilt högt tryck och vissa högtider såsom t.ex. Jul, Nyår, Alla hjärtansdag och Påsk kan det ta något längre tid. 

Så skickas ordern

Ordern skickas i princip alltid med PostNord Varubrev. Paket över 2kg skickas med DHL.

Vart leverar ni?

I dagsläget är det enbart möjligt att beställa och leverera ordrar inom Sverige,  men inom kort även till Finland och  Danmark.

Ps. Håll gärna utkik på unikapresenter.se blogg eller signa upp dig för vårt nyhetsbrev för att inte missa några nyheter.

Går det att returnera en order?

Eftersom varje produkt specialtillverkas utifrån våra kunders önskemål tar vi inte emot några returer. Skulle din produkt däremot vara trasig eller defekt hjälper vi dig självklart med en ny vara. Kvalitét och kundnöjdhet är viktigt för oss. Du som kund ansvarar själv för att; namn, datum, längd, val av färg och så vidare är korrekt ifyllt och rätt stavat. Inställningar som inte går att ange via beställningen unikapresenter.se produktsida, anger du i kassan under ”meddelande-anteckningar.”

Hoppas du är nöjd med din order från www.unikapresenter.se. Varmt välkommen att kontakta oss på info@unikapresenter.se om du har några frågor, funderingar eller har en produkt som du tror skulle passa in i vårt unika sortiment!